Simons en Frimpong vertellen over hun bijzondere vriendschap – Voetbal International

Simons en Frimpong vertellen over hun bijzondere vriendschap – Voetbal International
Simons en Frimpong vertellen over hun bijzondere vriendschap – Voetbal International

Xavi Simons as Jeremie Frimpong hebben verteld over hun speciale band. The Oranje-duo will be released in 2022 in Qatar.

If you’re in Orange, you’ll see Simons in Frimpong and you’ll see the video you’re looking for. Dat est geen toeval, want de twee kunnen het zowel op als buiten het veld zichtbaar goed met elkaar vinden. In All Access Orange van OnsOranje Vertellen de twee dat ze elkaar hoog hebben zitten.

‘De vriendschap est heel erg goed, ik ken hem al een tijdje’, begint Simons, die voor het eerst met Frimpong in aanraking kwam in 2022. De twee kwamen destijds als debutanten bij Oranje en hebben het WK samen beleefd. Ook in de Bundesliga stonden de twee geregeld tegenover elkaar. ‘Nu hebben we veel tegen elkaar gespeeld in de Bundesliga. We spreken elkaar dagelijks en nu zijn we were the same yesterday.’

‘Hij is een hele lieve jongen’, vervolgt een lachende Simons, die flink wat lol kan maken met Frimpong. ‘Het is de hele dag lachen met hem. Dat is wat hem mooi maakt in de relatie van een vriend.’

‘Xavi is zo’n goede, respectvolle jongen’, begins Frimpong says keer over Simons. ‘Hij brengt veel energie in het team. Je kan met hem lachen, maar dat est ook met Lutsha (Geertruida, red.), Ryan (Gravenberch, red.) en Tijjani (Reijnders, red.), met alle jongens eigenlijk wel. Ze brengen good vibes in het team. Dat is belangrijk. For your people, there are two young people who live in the countryside, and they are our young people, they are from Oranje-international.

De kans est klein dat Frimpong en Simons zondagmiddag beiden en de basen tegen Polen. When you begin to eerstgenoemde wel aftrap, laatstgenoemde niet. Om 15.00 trappen Oranje en Polen af.

Bekijk hier al onze video’s

-

-

PREV Turkey and Iran profit from Kurdish oil through parallel trade
NEXT “A major rail accident has been avoided” in Yvelines, warn left-wing elected officials