Dankzij van tienersensatie Arda Güler: Turkije fnuikt droom van debutant Georgië na wervelende wedstrijd

Turkije

Georgia

  1. 25′ – Doelpunt – Mert Müldür (1 – 0)
  2. 32′ – Doelpunt – Georges Mikautadze (1 – 1)
  3. 35′ – Geel – Abdülkerim Bardakci
  1. 55′ – Geel – Solomon Kvirkvelia
  2. 65′ – Doelpunt – Arda Güler (2 – 1)
  3. 74′ – Verv. Giorgi Chakvetadze and Zuriko Davitashvili
  4. 74′ – Verv. Giorgi Tsitaishvili door Luka Lochoshvili
  5. 79′ – Verv. Arda Güler door Yusuf Yazici
  6. 79′ – Verv. Kaan Ayhan door Merih Demiral
  7. 85′ – Verv. Solomon Kvirkvelia door Budu Zivzivadze
  8. 85′ – Verv. Mert Müldür door Zeki Çelik
  9. 85′ – Verv. Kenan Yildiz door Kerem Aktürkoglu
  10. 89′ – Geel – Hakan Çalhanoglu
  11. 89′ – Verv. Anzor Mekvabishvili by Sandro Altunashvili
  12. 90+2′ – Verv. Hakan Çalhanoglu door Salih Özcan
  13. 90+7′ – Doelpunt – Kerem Aktürkoglu (3 – 1)

Europees Kampioenschap – speeldag 1 – 06/18/24 – 18:01

time icon player homeTime homeIcon homePlayer score awayPlayer awayIcon awayTime

25′

Mert Müldür

25′

Mert Müldür

1 – 0

32′

George Mikautadze

1 – 1

George Mikautadze

32′

65′

Arda Guler

65′

Arda Guler

2 – 1

90+7′

Kerem Akturkoglu

90+7′

Kerem Akturkoglu

3 – 1

Watch now for Arda Güler. De wonderboy van Real Madrid draagt ​​op 19-jarige leeftijd de natie al op zijn schouders, maar loste de verwachtingen en zijn eerste EK-duel voor Turkije meteen in. Then you will have to wait 20 minutes before you leave it in the winkelhaak. This is where the end result lies before the toe.

Hoogtepunten

Turkije – Georgië in een noteop

  1. Sleutelmoment

    Een ware Turkse omsingeling werd eindelijk beloond. Arda Güler schildert iets voorbij het uur de bal in de winkelhaak en zet zo zijn land op een belissende voorsprong.

  2. Man van de match

    18 years in the nude al de held van de natie. Arda Güler was born with the light of the vehicular Turks at the end of the EK-debut with a wonderful goal. Daarmee wordt hij de jongste beginner die scoort. It’s safe to rest before you arrive.

  3. Opvallen

    Turkije wint voor het eerst in 6 deelnames een openingswedstrijd op het EK. Alle andere matchen werden verloren. Turkije was deige ploeg met die negatieve statistiek.

  4. Historical

    Voor Georgië was het of eerste wedstrijd op een groot toernooi. Het verde door zijn vechtlust en passie heel wat balharten en kwam zelfs nog dicht bij een gelijkspel. Mikautadze (ex-Seraing) is by author van het eerste Georgische doelpunt op een groot toernooi.

78bf40f0-2d9d-11ef-92ff-02b7b76bf47f.jpg

Vlammende volleyball & Mikautadze

If you are looking for the best posters, we have to wait for you to see them before you start selling them.

Turkije trok vol in de aanval op zoek naar een openingsgoal. Na wat kopballetjes, valamde Kaan als eerste naar doel. Zijn grondscherend schicht spatte uiteen op de binnenkant van de paal.

Na een kwartier de onderdrukking te ondergaan, geraakte Georgië er toch eens uit. Mekvabisjvili waagde zijn kans, zijn afgeweken schot dwong doelman Mert Günok tot een eerste kattensprong.

Het vurige Turkije eigende het eerste deel van de eerste helft naar zich toe door met een volley volley op voorsprong te komen. Mert Müldür nam in één tijd een voorzet op zijn slof: 1-0.

De Turken waanden zich snel in een delirium, want meteen erna werd het zelfs 2-0. The millimeter value of the VAR is the order of the day and the time you take it, you will want to dance in the middle of the day.

De Georgiërs lieten het niet aan hun hart en trokken met hernieuwde energie naar de Turkse kooi. Zo weelderig in de aanval, zo broos in defence, bleek het bij Turkije.

In this case, Mikautadze (ex-Seraing) is welcome. In the meantime, you have to worry about it, go to your first Georgische goal and take it with you.

Georgië rook bloed en groeide verder door in de wedstrijd. Mikautadze vond mit zijn volley neet opnieuw de weg naar het doel. Beide ploegen, en dus ook de stand, en balans na één helft.

Wonderboy Arda Guler

Turkije vatte de tweede heft aan als de eerste. Vol in het offense, maar most defensive opletten voor een Georgische tegenstoot. Een harde vrije trap van Calhanoglu vloog op de Georgische doelman, Kvaratschelia kwam aan de overzijde een teen te kort.

Iets over het uur, sloeg de klok voor Güler Arda. Het Turkse wonderkind ontving aan de rand van de zestien, gaf één tik aan de bal, waarna hij hem enig mooi schilderde in de verste winkelhaak. Did the work happen beforehand, did the goal reach the goal?

If you want to know what we’re doing, we’re going to say something about it. Met veel vechtlust en passie streefden de Georgiërs naar de gelijkmaker.

Kotsjorasjvili, in club association active in the Spaanse tweede class, waande zich even op LaLiga-level. Met veel klasse en techniek maakte hij zich vrij, maar oog in oog met de Turkse doelman vloog zijn schot op de lat.

Turkije kwam nog één keer dicht bij de 3-1, maar Mamardasjvili hield met een knappe reflex invaller Yazici van de comfortabele voorsprong.

Het werd uiteindelijk nog bibberen en beven voor de Turken, wan na een flits van Kvaratschelia hinderden Kotsjorasjvili en Mikautadze elkaar voor de gelijkmaker. In addition, Davitasjvili is rich in the fact that the stone is on the right side of the road.

You can see the action before the Georgische goal, so Mamardasjvili mee was opted for the latest styles of Georgië. Uiteindelijk legde hij wel de 3-1-eindstand vast.

Zo vierde Turkije zijn eerst openingsoverwinning ooit op een EK, Georgië mag trots terugkijken op zijn debuut op het big toneel.

Arda Güler: “I hope it’s nothing”

  • Arda Güler (Turkije): “He was a last winner. I would like to congratulate him on the overwinning. He was fantastic that he was the one who was published. And he was the winner of the coach, wildly we had one of my gifts. Hope to be happy with him To be sure, you will be able to find out more about what you are doing and what you do. zien.”

Sagnol: “We have heard of Georgisch voetbal laten zien”

  • Willy Sagnol (bondcoach Georgië): “Het it is no longer the case, but it is true that we are prachtig beeld van het Georgische voetbal hebben laten zien. We hadden bijna evenveel kansen als Turkije, maar dat is voetbal. If you don’t know what to do with the Georgische voetball, then we’ll see it when it’s too big, so it’s the same thing.”
  • Vincenzo Montella (bondcoach Turkije): “Het was a wedstrijd die een eindtoernooi waard was. Geen makkelijke voor ons. Ik werd 50 vandaag, dus het was een perfecte dag met de best mogelijke uitkomst in de wedstrijd, wat een prachtig gift was. Ik het gevoel dat we een balans We have already opened the door in 22 days, and it is no longer possible to do so. . De eerste stap est gezet.”

Fase by phase

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven de uitlezen (-

-

PREV Murder instructions: a trailer for the new Netflix series by Emma Myers
NEXT Murder Mode: A trailer for the new Netflix series by Emma Myers