Jarno Widar wins classification in Giro Next Gen, Matthew Brennan sprint to finish

Jarno Widar wins classification in Giro Next Gen, Matthew Brennan sprint to finish
Jarno Widar wins classification in Giro Next Gen, Matthew Brennan sprint to finish

zondag June 16, 2024 at 3:50 p.m.

Matthew Brennan heeft de slotetappe in de Giro Next Gen vanuit de kopgroep gewonnen. By Brit van Visma | Lease a Bike was medevluchter Niklas Behrens van Lidl-Trek Future Racing te snel af. Jarno Widar stelde in het achtervolgende peloton zijn eindzege veilig.

From the Giro Next Gen was a heuvelachtige rit met ruim 2,000 hoogtemeters van Cesena naar Forlimpopoli. Al na 70 kilometer betraden de renners het lokale round course de finishplaats, waar de Bertinoro (2.7 km aan 5.8%) de scherprechter was. Die most vier keer beklommen wordsen, mit de laatste top op acht kilometer voor de finish. He was at Jarno Widar for 52 seconds before Pablo Torres was ready, with Mathys Rondel in Pau Martí no later than midnight.

De vroege vlucht was negen man groot en kende met Darren van Bekkum een ​​Nederlandse klant. Before you go to the group, don’t go to the peloton, but you won’t be able to find out what you’re doing. Today, we’re here to meet Matthew Brennan and see Visma | Lease a Bike-renners for your purchase. Deze sterke kopgroep ging de slotronde in met een voorsprong van minder dan een een minuut, maar het tempo bleef er ondanks aanvalspogingen goed in.

Met nog een tenal kilometer te gaan werd het tempo in het peloton flink opgevoerd door het development team van Soudal Quick-Step. Met Paul Magnier binnen de gelederen, een neeuwe ritoverwinning immers binnen handbereik. Het achtervolgende peloton kreeg het laatste gaatje dat schommelde rond dertig seconden desondanks niet dicht. Het tempo bleef er namelijk goed inzitten bij de koplopers tijdens de laatste passage over de Bertinoro.

Sprint in the kopgroep
Ook in the end it will be before the end of the same working time that you have to wait. Toch besloot Brennan in de slotkilometer niet meer over te nemen. Zijn teamgenoot Pietro Mattio vertrok op dat moment vanuit de laatste stek in de kopgroep. From Italy it is possible to take a long time to go sprinting and it will take you a long way. Brennan kwam eroverheen en gaf zijn plek ondanks een opstomende Niklas Behrens van Lidl-Trek Future Racing niet meer weg.

In het achtervolgende peloton kwam Widar neet en de problemen. De Belg van Lotto-Dstny kwam binnen met de grote groep binnen op een halve minuut van de kopgroep. Please note that the climate is already in your hands in the same classification it takes at least once during the purchase by Spanjaard Pablo Torres.

RIT


A.K.


PNT


-

-

PREV URBH Auvergne-Creuse day, focus on innovation – INDUSTRIAL & HOSPITAL LAUNDRY
NEXT who is really Divine, victim of racism?