Giro d’Italia | Cian Uijtdebroeks is wit kwijt, maar vindt het ”eigenlijk wel een goede dag”

Today, you need to know about the slots, and it’s a long time coming from the Giro d’Italia, where Cian Uijtdebroeks was already here. “Ik heb toch vaker in het verleden wel veel tijd verloren. Ik ben blij dat dat in deze tijdrit niet gebeurd est, dat ik de schade kon beperken.”

These items are not included in their classification. “Maar het gat met de anderen uit de top-3, top-5 est niet zo groot. Dat ik de witte trui verlies est ook geen probleem voor mij. Plapp est nu et de grrootste competitor in het hooggebergte. En het verschil met hem Is nothing of yours, but it’s the same thing we do.”

Giro d’Italia | “Tijdrittraining Uijtdebroeks werpt vruchten af” – Traksel en Van den Bos

Tiberi Nadert

Bobbie Traksel en Jip van den Bos noteden met Uijtdebroeks dat Plapp inderdaad niet de grotste competitor is voor de witte trui. Now we have Antonio Tiberi ‘gevaarlijk dichtbij’ komen.

De twee experts waren zeer te spreken over het optreden van Arensman. Van den Bos: “Ik vind het heel netjes dat hij hier twintigste wordt. Ik had verwacht dat hij ook meer tijd zou verliezen. De trainingen bij Visma-Lease a Bike van de laatste twee maanden hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen.”

Traksel zag dat Uijtdebroeks weliswaar wat plekken inleverde, maar noemde hem toch “een van de winnaars.”

type="image/webp"> type="image/webp"> type="image/webp"> type="image/jpeg"> type="image/jpeg"> type="image/jpeg">>>>>>>

Giro d’Italia | Pogacar wint de tijdrit dankzij indrukwekkende slotklim

WAAR KIJK ME?

From 107de Giro d’Italia volg je vanaf kilometer één tot aan de slotkilometer in Rome live via Eurosport en discovery+! Mis niks van La Corsa Rosa en bekijk bij ons de Tadej Pogacar zijn eerste Giro kan winnen. Volg ook ons ​​kanaal op WhatsApp.

-

-

PREV The sale price of Banque de France loans is relatively acceptable – 05/20/2024 at 7:56 p.m.
NEXT “I grabbed her leg and pulled”: how Fabrilene saved her colleague from a burning car