Ryan Babel’den Ajax Maçı Öncesi Beşiktaş Ve Gedson Fernandes Sözleri- Son Dakika Spor Haberleri

Beşiktaş’ın eski oyuncularından Ryan Babel, Gedson Fernandes’i 2 sene önce Ajax’a önerdiğini söyledi. Babel, Ajax-Beşiktaş maçı için, “Ajax için Avrupa Ligi’nin ilk maçını kendi seyircisi önünde oynayacak olması güzel. Eğer bu maçı Türkiye’de oynasaydınız farklı bir hikaye olurdu.” dedi.

Have a Merkezi – NTV Sport
26.09.2024 – 17:28

Football for Ajax and Beşiktaş formalarını giyen Ryan Babel, Avrupa Ligi’nde iki takımın bu akşam oynayacağı maç öncesinde karşılaşmayı Hollanda basınına değerlendirdi.

Hollanda Ligi ve Süper Lig’i karşılaştıran Babel, “Ajax’ta 3-0 kazanırsanız insanlar genellikle 6-0 kazanmanız gerektiğini düşünür. Her zaman eleştiri var. Türkiye’de her şey siyah ve beyaz. zda, nasıl kazanırsanız kazanın, en iyisi sizsiniz .Eğer kaybederseniz, herkesin gönderilmesi gerektiğini düşünüyorlar.” dedi.

Ryan Babel'den Ajax is now in Beşiktaş and Gedson Fernandes is playing - 3. Photo

Ajax’ın başına bu sezon geçen Francesco Farioli’yle ilgili soruya Babel, “Artık Ajax’ın çok iyi bir teknik direktörü var. Türkiye’de nasıl iyi futbol oynattığını bizzat gördüm. Futbolda yeniden yapılanma hiçbir zaman h ızlı olmaz ama pek çok olumlu şey görüyorum İşleri yoluna koyması için Farioli’ye biraz zaman verilmesi gerekiyor.” yanıtını greeni.

Ryan Babel'den Ajax is now in Beşiktaş and Gedson Fernandes is playing - 4. Photo

Babel, Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezonunu ve bu sezonunu değerlendirirken şunları söyledi, “Tünelin sonunda ışık görünüyor. Taraftarlar son birkaç sezondaki sonuçlardan dolayı hayal kırıklığına uğradı Geç. If this is the case, then it should be removed, but it should be removed. If the technology is used, the steering wheel will be replaced, But I don’t know what to do with it.”

Ryan Babel'den Ajax is now in Beşiktaş and Gedson Fernandes is playing - 5. Photo

Ryan Babel says that he says, “Beşiktaş’ın daha financial risk alması gerektiği belliydi, çünkü son yıllarda Fenerbahçe ve Galatasaray böyle yaptı. Beşiktaş iyi futbolculara yatırım yaptı ve bu daha iyi sonuçlar getirdi. 0 yendiler, herkes buçı Galatasaray’ın kazanacağını bekliyordu Sezona iyi bir başlangıç ​​yaptılar ve sanırım artık kendilerini Avrupa kupalarında. yeniden göstermek istiyorlar.”

Ryan Babel'den Ajax is now in Beşiktaş and Gedson Fernandes is playing - 6. Photo

2 sezon önce Beşiktaş formsı giyen Gedson Fernandes’i Ajax’a önerdiği aktaran Babel, “Ön tarafta aksiyon yaratabilen ve oyun derinliği olan çok sayıda yaratıcı oyuncuya sahipler. Ayrıca çok istikrarlı bir orta sahay orta sahada özel bir oyuncu olan kişi iyi ilişkilerimin. Olduğu Gedson Fernandes. The official website of the Republic of Moldova.

Ryan Babel'den Ajax is now in Beşiktaş and Gedson Fernandes is playing - 7. Photo

Ajax-Beşiktaş maçını değerlendiren Babel şunları söyledi, “Eğer Beşiktaş yapabileceği bir şeyler olduğunun farkına varırsa büyük bir enerji oluşacak ve Ajax zorlanabilir. Ajax için ilk 15 dak It’s a good idea to take a long time to get the energy back on. cesaretle oynayacaklarını düşünüyorum Bu açıdan Ajax için Avrupa Ligi’nin ilk. maçını kendi seyircisi önünde oynayacak olması güzel. Eğer bu maçı Türkiye’de oynasaydınız farklı bir hikaye olurdu.”

‘cd_content_type’: ‘foto-galeri’,’cd_page_type’: ‘detail’,’cd_foto_index’: ‘XfotoindexX’,’cd_amp’: ‘0’,’cd_brand’: ”,’cd_character_count’: ”,’cd_content_id ‘: ’66f56f9cd5eabe0433428211′,’cd_content_name’: ”,’cd_director’: ”,’cd_editor’: ‘necdetbatuhan.ozokan’,’cd_episode’: ”,’cd_foto’: ‘1’,’cd_foto_count’: ‘ 7′,’cd_genres’: ”,’cd_infinite’: ‘1’,’cd_language’: ”,’cd_login’: ”,’cd_main_category’: ‘futbol’,’cd_modified_date’: ”,’cd_modified_time’: ”,’cd_premium_content’: ”,’cd_producer’: ”,’cd_publish_date’: ‘20240926’,’cd_publish_time’ : ’17:28:44′,’cd_release_date’: ”,’cd_season’: ”,’cd_seo_type’: ”,’cd_source’: ‘https://www.ntvspor.net/’,’cd_stars’ : ”,’cd_sub_category’: ”,’cd_sub_category_2′: ”,’cd_sub_category_3′: ”,’cd_subdom’: ”,’cd_tag’: ‘ajax,avrupa-ligi,besiktas,futbol’,’cd_title’: ‘ryan-babel-den-ajax-maci-oncesi-besiktas-ve-gedson-fernandes-sozleri’,’cd_tv_brand’: ”,’cd_tv_channel’ : ”,’cd_tv_model’: ”,’cd_user_gender’: ”,’cd_user_id’: ”,’cd_user_sign_up_date’: ”, ‘cd_video’: ”,’cd_video_count’: ”,’cd_video_length’: ”,’cd_video_name’: ”

-

-

PREV FC BRUGES: Reduced to ten, Bruges snatches a point in added time thanks to Vanaken against Charleroi | SPORTING CHARLEROI
NEXT Auxerre knocks out Brest – Ligue 1 – J6 – Auxerre-Brest (3-0)