PXL-students Justine and Martin are very creative at EK Wielrennen (Hasselt)

-

© Gerrit Schuermans

© Gerrit Schuermans

© Gerrit Schuermans

Hasselt

Het EK Wielrennen vond plaats in het hartje van Limburg met als hoogtepunt de aankomst op de Koning Boudewijnlaan in Hasselt. Student at the PXL-MAD School of Arts, Justine and Martin, have joined forces with one of our artistic talents and are widely published and organized by the EK. Opposed to the course of the course that passes through the PXL-Campus Elfde-Linie, the courses of the students are prominent.

Justine, a masterstudent who was born in Hasselt, made a unique illustration of the PXL conference. Haar veelzijdigheid als kunstenares is duidelijk te zien in haar werk, dat varieert van vetkrijt en houtskool tot linoleumsnedes en haakwerk. Justine is born in the region, she wants to eat the ramen of the Sint-Trudo Ziekenhuis tot leven met een tekening om een ​​gedicht van Rik de Leeuw op te fleuren. Martin Snieders, a 24-year mixed media artist, was able to take part in his work in the city of Hasselt. Said craftsmanship, special gemaakt for the EK Wielrennen, was goed zichtbaar vanuit de helikopter die het route boven de PXL-campus volgde. Martin combines our technology with zoological tufting, schilderen en digitale kunst. Zijn werk wordt altijd aangepast aan de ruimte waarin het tentoongesteldteldt.Burgemeester Steven Vandeput bracht ook een bezoek aan de campus om de werken van Justine en Martin te bekijken. Hij sprak zijn waardering uit voor het initiatief: “Het EK Wielrennen brengt Hasselt letterlijk en figuurlijk en beweging en zet onze stad op de kaart. Initiatieven die dit event omarmen, willen we daarom graag ondersteunen.”“Wijn zijn we proud op de ondernemingszin en creativiteit de onze studentsen. The result of our work is indrukwekkend en onderstreept de veelzijdigheid en het talent dat we aan PXL mogen koesteren,” besluit algemeen director Ben Lambrechts. Beide werken zijn nog een tijdje te bewonderen op de PXL-campus langs de Elfde-Liniestraat in Hasselt, waardoor studentsen, docenten en bezoekers kunnen genieten van deze unieke combinatie van kunst en sport.

https://www.pxl.be

-

PREV Télématin: Agathe Lecaron interrupts the show and arrives on set for the premiere of Flavie Flament and Julien Arnaud (ZAPTV)
NEXT National demonstration in Brussels, unions announce 10,000 people: “Yes, industry has a future in Belgium”