Industriebrand at Brussels Airport is completely new

Brand

© Brandweerzone Vl Brab West

De uitslaande brand die donderdag woedde in een loods op goederenluchthaven Brucargo, est volledig geblust. De perimeter in de omgeving werd, in samenspraak met de politie, opgeheven. A small team does not even need to stand-by if it is possible for you to operate. This brand name for Flemish-Brabant-West is available.

From the brand of Gosselin Logistics, in its bulk carrier in Machelen, we have shipped a round of 16 uur in which it is available. De werknemers die in het pand aanwezig waren, konden zich in veiligheid brengen, en ook de omliggende loodsen en bedrijfsgebouwen werden uit voorzorg geëëvacueerd.

De hulpdiensten stelden in de omgeving een large perimeter in. De rook van de brand verspreidde zich over verschillende gemeenten, en zowel de gemeente Machelen als buurgemeente Steenokkerzeel gaf omwonenden de raad om ramen en deuren gesloten te houden en de ventilatie uit te schakelen.

Dak ingestort

De brandweer Flemish-Brabant-West had of handen flight om het vuur te bestrijden en te vermijden dat de brand zou overslaan naar de aanpalende gebouwen. Die konden gevrijwaard worden, maar de loods waar de brand weedde ging zo goed als volledig in de vlammen op. In the loop you will find that it is 4,000 meters long and fully loaded.

Het nablussen nam een ​​groot deel van de nacht en belgium. In the same working environment, Civil Warfare is specialized in firma werd het ingestorte dak met kranen opengelegd zodat de restende brandhaarden konden geblust wordsen en alles kon afgekoeld worden.

Omstreeks 6 uur kwam dan het bericht dat de brand volledig geblust was en de perimeter kon opgeheven worden. De brandweer laat wel een brandwacht ter plaatse om eventuale opflakkeringen te voorkomen. Over the price of the brand it is not the same.

© Brandweerzone Vlaams-Brabant West

-

-

PREV Whooping cough: 14 child deaths in France since the start of the year, the circulation of the bacteria is further intensifying
NEXT At the assizes, a man tried for the rape and murder of a 60-year-old woman in Rostrenen