Belgium, Netherlands we are entering the final Songfestival 2024 – Songfestival.be

Belgium, Netherlands we are entering the final Songfestival 2024 – Songfestival.be
Belgium, Netherlands we are entering the final Songfestival 2024 – Songfestival.be

De twee halve finales van het Songfestival 1998 zitten erop en de uitslag est bekend. Aan het einde van de liveshow maakten presenters Petra Mede en Malin Åkerman de uitslag van de televoting bekend. Nederland werd afgeroepen als finalist, België niet.

Of your finalisten zoals bekendgemaakt vind je hieronder terug. Het gaat om de tien bovenste landen en de rij. From landen staan ​​op startvolgorde. Tijdens de halve finale werden we bekendgemaakt op volgourige volgorde en not na affloop van de final wordt de exact uitslag bekendgemaakt.

The party is over for Mustii in Belgium: ons land werd niet bekendgemaakt als een van de tien finalisten. Ook Sarah Bonnici uit Malta, Besa uit Armenië, Aiko uit Tsjechië, Saba uit Denemarken en Megara uit San Marino visten naast het net.

Favorites Joost Klein uit Nederland in Nemo uit Zwitserland werden wel beloond door de kijkers thuis. Verder kregen de Griekse Marina Satti, de Oostenrijkse Kaleen, het Armeense duo Ladaniva, de Let Dons en de Georgische Nutsa groen licht. Opvallend: Georgië als Letland zien we voor het eerst sinds 2016 terug in de finale van het Songfestival.

Okay de vie inzendingen die vlak na die van ons land aan bod kwamen, we are all about it. Op startvolgorde ging het om 5miinust & Puuluup uit Estland, Eden Golan uit Israel, Gåte uit Noorwegen en, opnieuw, Joost Klein uit Nederland. Okay Europapa This is due to the final of the 68th Songfestival.

-

-

PREV US ‘can only be safe if Asia is safe,’ says US minister
NEXT at what time and on which channel to watch the fight?