Breaking news
The happy basketball clinic -
Former mayor released on conditions -
the former mayor was released on conditions -
Former mayor of Agde released -
tap water is undrinkable in three communes -
Miguel Chevalier: metaphysical gardens -
Mercato, PSG makes a final decision for Xavi Simons -

Top favorites in France where you can find the best prices for Mbappé

Ook top favorite Frankrijk is met een zege aan dit EK begonnen. Kylian Mbappé in co-pakten een zuinige 0-1-zege tegen Oostenrijk. Al hebben de Fransen wel zorgen, want Mbappé most in his slot met een neusinjury naar de kant.

•Man van de Match: Kylian Mbappé. Met zijn snelheid en zijn actions right hij altijd. Dwong Wöber tot een owngoal.

• Key moment: By gemist Kans van Baumgartner. De Oostenrijker miste de grotste kans uit de eerste helft waarna zijn ploeg meteen het deksel op de neus kreeg.

•Hem gaat u ook onthouden: Sabitzer. De kapitein van Oostenrijk speelde een goede wedstrijd en had zomaar een assiste achter zijn naam kunnen hebben.

Frankly heeft gedaan wat een topfavoriet voor de eindzege hoort te doen: zijn openingswedstrijd winnen. Het ging niet zonder slag of stoot tegen de stugge Oostenrijkers, maar daar zullen de Fransen niet om malen. In our group D telt elk punt. Eerder won Nederland al met de nodige moeite van Polen. Met de drieputer tegen Oostenrijk hijst Frankrijk zich naast Oranje voorlopig aan de leiding.

Met with Kylian Mbappé. De France superspits dwong Wöber met een flits in de eerste helft tot een owngoal. Hij zette eerst vlotjes twee mannetjes in de wind vanop rechts waarna zijn voorzet via het hoofd van Wöber in deel belandde. From the Oostenrijkers vloekten, want even you hadden zij nochtans de beste kans van de eerste helft gehad. But when the time comes, Sabitzer puts the furniture in the right place, but Maignan finally redecorates it with French furniture.

Photo: AP

Het youkende wel het wedstrijdbeeld, want Oostenrijk voetbalde goed mee met Frankrijk. De Fransen lieten de bal geregeld aan de tegenstander, maar die groef zich niet in. Alleen was het moeilijk voor de Oostenrijkers om veel grote kansen af ​​te dwingen. Bovendien loerden de Fransen intussen met de snelheid van Mbappé voorin op de omschakeling.

Het vizier van de spits stond evenwel niet altijd op scherp. Zo stormde Mbappé in de tweede helft aan een sneltempo alleen op doel af nadat hij zowel Danso als Wöber er meedogenloos had afgelopen, maar zijn schot zoefde nipt naast. ‘t Is een zeldzaamheid dat Mbappé zo’n kans laat liggen. Eerder redde de Oostenrijkse doelman ook al een laag schot in de korte hoek van de neeuwe spits van Real Madrid. Griezmann knew we were a fraction of a second time and he had a hard time with Hernandez in Thuram at the end of the day. Frankrijk morste bij momenten met de kansen.

Photo: AFP

Oostenrijk putte er moed uit en ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker. Verder dan wat dreiging kwam het echter niet meer. Sabitzer claimde nog een strafschop, maar de ref oordeelde dat de kapitein gewoon in duel ging met Upamecano en Saliba. Het was allezins een verdienstelijke prestatie van de Oostenrijkers, maar de Fransen laten zich niet snel kisten. De terugkeer van N’Golo Kanté in de ploeg na twee jaar afwezigheid door injureleed was in dat opzicht belangrijk. From small middenvelder have popte zich als vanouds tot meester-stofzuiger en knapte bijzonder veel vuil werk op voor de Fransen. Deschamps gaf hem in de voorbereiding al complimenten en die bleken tegen Oostenrijk gewoon terecht.

Aan de bal heeft Frankrijk ook op dit EK kwaliteit zat en in de omschakeling est de ploeg van bondscoach Didier Deschamps nog steeds levensgevaarlijk. Ook dat bleek tegen Oostenrijk nog maar eens. Alleen zal het de komende weken zaak zijn om de vele kansen wel beter af te maken. Kylian Mbappé is still alive and well. Although it fits perfectly, you want in the slot that is the most important and you don’t have to worry about the new wounds on the other hand and you don’t have to worry about losing it.

From French bondscoach zei dat Mbappé “er slecht aan toe was”. Later on, you will be able to find out more about French words from Mbappé and then they will open. “This operation, it is what it is”, is what Philippe Diallo is a journalist with. He is no longer affected by Mbappé, he may even put a masker on, but he may speak on his EK.

Top favorites in France where you can find the best prices for Mbappé

Photo: REUTERS

Top favorites in France where you can find the best prices for Mbappé

Photo: REUTERS

Top favorites in France where you can find the best prices for Mbappé

Photo: EPA-EFE

Top favorites in France where you can find the best prices for Mbappé

Photo: AP

Oostenrijk: Pentz, Posch, Danso, Wöber (60′ Trauner), Mwene (88′ Prass), Seiwald, Grillitsch (60′ Wimmer), Laimer, Sabitzer, Baumgartner, Gregoritsch (60′ Arnautovic)

Frankrijk: Maignan, Koundé, Saliba, Upamecano, Hernandez, Kanté, Rabiot (71′ Camavinga), Dembélé (71′ Kolo Muani), Griezmann, Mbappé (91′ Giroud), Thuram

Goals: Wöber (owngoal) 38′

Gele kaarten: Wöber (16′) Mwene (34′) Baumgartner (80′) Laimer (85′) Mbappé (89′) Danso (94′)

-

-

PREV Death of Gianpaolo Dozzo, figure of the Lega
NEXT Open fires in forests are prohibited in several regions to prevent forest fires