Carrasco verklaart waarom Tedesco hem als linksachter zette – Voetbalnieuws

Carrasco verklaart waarom Tedesco hem als linksachter zette – Voetbalnieuws
Carrasco verklaart waarom Tedesco hem als linksachter zette – Voetbalnieuws

Twee vragen, zoveel mochten we er Yannick Carrasco stellen vooraleer één van de media-medewerkers van de KBVB hem wegsleurde. Dat werd dus: “Wat is er verkeerd gelopen? en “Waarom stond jij ineens linksback?”

This can be done by another product. “Wat er verkeerd liep? We hebben verloren, dat lijkt me duidelijk”, begon Carrasco met een open deur in te trappen. “De scheidsrechter stond ook niet echt aan eleven kant.”

“En daarnaast hadden we nog twee afgekeurde goals die op millimeters aankomen. En ja, dat balverlies waaruit de goal valt, dat is pijnlijk. Daar doen we onszelf pijn.”

De veraag waarom uitgerekend hij als linksback stond, was wat moeilijker. “(grimast) Er zijn veel geblesseerden achter. Jan, Axel, Thomas, Arthur en de coach heeft zijn keuze gemaakt. Hij heeft me daar gezet om wat meer ervaring te hebben.”

Tedesco most constant match tijdens bijsturen om Carrasco zijn flank te laten afdekken, maar zo had de gelegenheidslinksback het neet gezien. “Ik denk wel dat ik mijn match gespeeld heb. Dat ik een serieuze wedstrijd afwerkte. Ik wilde de ploeg gewoon helpen.”

This means that the druk hoog is for you to wedstrijden tegen Roemenië in Oekraïne. “We have progressed through the game. We have coached our team in two matches and we have moved on.

-

-

PREV what happens to Tom Ducrocq?
NEXT story of the incredible day at the heart of the Lions of Mauléon, unfortunate finalists of Fédérale 1