Marjolein Faber, plotter of beoogd minister van Asiel in Migratia

Marjolein Faber, plotter of beoogd minister van Asiel in Migratia
Marjolein Faber, plotter of beoogd minister van Asiel in Migratia
ANP
PVV-Kamerleden Marjolein Faber-van de Klashorst en René Claassen

OUR NEWSvandaag, 10:58

De 64-year-old Marjolein Faber is, na het intrekken van de kandidatuur van Gidi Markuszower, de beoogd minister van Asiel en Migratie. This will take place later in the day before you leave it. Zij was in the period ook Statenlid in Gelderland.

In the middle of the night, you will have to worry about it and you will have to worry about it. In 2020 we heard in a debate het woord omvolking. Over toenmalig minister Kaag zei ze: “Zij pompt liever dit jaar vrijwillig 484 miljoen in het netwerk van haar vriendjes bij de Verenigde Naties. Hoe die bak geld besteed wordt? Niet te controleren. Wat wel bekend is: er wordt een agenda uitgerold van antisemitisme , terrorism in omvolking.”

Op de vraag of Faber zich ervan bewust was dat dat een term is uit het nationalaalsocialisme zei zij: “Dat zou kunnen. Dat weet ik niet, daar houd ik me niet zo mee bezig.” Toen premier Rutte later in the debate tegen haar zei dat het wel degelijk een term is uit de Duitse nazi-literatuur zei ze: “Het komt bij de VN vandaan. Die hebben het over “replacement migration”. Ik dacht ook: wat is dat nou? Als je dat een beetje vrij vertaalt, dan kom ik op omvolking.”

Vijfde column

In 2022 we did not even have the right to vote for the Algemene Politieke Beschouwingen nadat ze premier Rutte had gevraagd of “de vijfde column neet eigenlijk achter de regeringstafel zit”. From the term ‘column view’ it is true that we are growing in different countries.

The name of the Tweede Chamber is 2023 and it is over the name of the Tweede Chamber. Zij pleitte daar voor het versoberen van het gevangenisregime vanwege het cellentekort. “Het overgrote deel van de Tweede Kamer verkt dat, die laten ze liever los lopen. Slapjanussen”, zei ze in een bericht op X. Ook uitte ze kritiek op het Openbaar Ministerie, dat volgens haar te lage straffen eist.

-

-

PREV “We want to isolate ourselves to protect the children as much as possible”, in Corrèze, the wild life of the Sobanski parents
NEXT An iPhone 15 Pro Max at such a low price, you’d have to be crazy not to take advantage of it