Hailey and Justin Bieber see each other like this!

Hailey and Justin Bieber see each other like this!
Hailey and Justin Bieber see each other like this!

Jawel, jawel, Na maandenlang van geruchten is het high woord er nu dan toch echt uit: HAILEY BIEBER IS ZWANGER! De beautymogul verwacht haar eerste kindje samen met man Justin Bieberzo maakten ze net tegelijkertijd via Instagram bekend put een video en photos van een zwangerschapsshoot en zwart-wit (bekijk de beelden onderaan dit article).

Justin en Hailey Bieber words ouders

This is your 30-year model and the 27-year model is this kind. De twee spraken in het verleden al vaker hun wens uit om een ​​groot gezin te willen stichten, maar doordat Justin door een nogal moeizame tijd heen ging, besloten ze die plannen op de lange baan te schhuiven.

Toen Justin as Hailey Bieber afgelopen maandag toch niet samen op het Met Gala verschenen – iets wat volgens bronnen eerste wel het plan was – kwam de geruchtenmolen weer op gang en nu blijkt dat het dit keer terecht was: een kleine Bieber is op komst!

What are we naked over baby Bieber?

Wanneer Hailey Bieber is uitgerekend en of ze een jongetje of een meisje krijgen is (nog) niet bekend. De twee delen alleen de video en foto’s op hun Instagrampagina’s, zonder verder bijschrift. De geruchtenmolen zal de komende tijd dus nog niet echt minder snel gaan draaien. Before a mini-Bieber, there are no warnings.

Hailey Biebers baby bump

Gefeliciteerd jullie twee! Be aware of the eerste beelden van Hailey Biebers baby bump in a trotse Justin Bieber:

-

-

PREV “My mother adores you”: this brilliant sequence between Jude Bellingham and José Mourinho after the Champions League final (video)
NEXT at what time and on which channel to watch the fight?