The party’s over: Mustii mét vredesboodschap niet naar de finale, Joost Klein haalt het wel

Letland, Oostenrijk, Nederland, Noorwegen, Israel, Griekenland, Estland, Zwitserland, Georgië en Armenië. In the future we are in the country and the door is left open before the final is taken into account. Geen België dus daar. Het lijkt wel een vloek. Het is ons land nooit gelukt om vier keer op een rij door te stoten naar de grote finale, sinds het systeem met halve finales werd ingevoerd in 2004. De Nederlandse delegation viert wel feest: Joost Klein gaat dus wel door.

You will see a wonderful show in the Malmö Arena. There are no items of goods, but there are no orders. And half of your show will be held by the pro-Palestinians protest at the stadium. Since then, it has been published at the highest possible level, with a banner putting ‘Genocide song contest’ in the style of protest to the fullest and in the march of the demonstrators.

Politie lie aanvankelijk begaan, maar wanneer geen gehoor werd gegeven aan het vriendelijke verzoek om op te krassen, grijpt ze toch fors in. Betogers worden beetgepakt en omgeleid na een nabijgelegen park.

(Lees verder onder de foto)

De liveshow zelf verloopt zonder incidentsen. Wel kreeg Eden Golan voor en na haar optreden van Hurricane uit de zaal naast gejuich vooral boegeroep te horen. Thuis zal u daar wellicht weinig van hebben gemerkt. De organization filtert dat geluid eruit. You can now find out if there is any country in the country that is part of the European Broadcasting Union (EBU) organization.

‘Peace’ van Mustii

Daarnaast was your heel duidelijk dat dit de sterkste halve finale van de twee was. Met een sterke opener als Malta, een overtuigde topfavoriet uit Zwitserland en een indrukwekkende Slimane die de hele zaal style kreeg met zijn indrukwekkende stuk a cappella om er maar een paar te noemen.

(Lees verder onder de foto)

Israel gaat wel door naar de grote finale. — © REUTERS

Ook België trad aan. Mustii begon niet helemaal overtuigend aan zijn performance van Before the party’s over. Bij het begins klonk hij licht nervousus. Al her pakte hij zich wel naar het einde toen. Bij de repetitieve uithaal van de titel en het slot klonk hij krachtig en pakte hij toch de zaal wel in. Ook opmerkelijk: op zijn linkerschouder stond in zwarte letters PEACE getekend. Een duidelijke boodschap van Mustii, eentje die er tijdens de repetities nog niet bij jj was.

(Lees verder onder de foto)

Op zijn schouder stond 'Peace' geschilderd.

Op zijn schouder stond ‘Peace’ geschilderd. — © AP

Makkelijk was het alleszins niet in dit straf deelnemersveld. De zaal was bovendien gevuld met Nederlanders: voor Joost Klein werd het een halve thuiswedstrijd. Met zijn Europapa, happyhardcore en gabbergehak bracht hij het feest echt in de zaal. And the two of them have already been published and are published. Missie volbracht voor de Noorderburen.

-

-

PREV Cac 40: Wholesale prices increase more than expected in the United States, the CAC 40 remains calm
NEXT “I grabbed her leg and pulled”: how Fabrilene saved her colleague from a burning car