Ben Healy zet slotrit in Slovenië naar zijn hand met straf nummertje, Aleotti is eindwinnaar

Ben Healy zet slotrit in Slovenië naar zijn hand met straf nummertje, Aleotti is eindwinnaar
Ben Healy zet slotrit in Slovenië naar zijn hand met straf nummertje, Aleotti is eindwinnaar

Ronde van Slovenië

11:00 Sentjernej – 15:00 Novo Mesto

Ben Healy (EF Education-EasyPost) heeft zijn Tourbenen geëtaleerd in Slovenië. From the first team reed in the final solo weg uit an elite group in blue het aanstormend peloton nog net voor. Buy hem sprintte Alexander Kristoff naar plek twee. Giovanni Aleotti (Bora-Hansgrohe) is from eindwinnaar.

When you buy a rug, you don’t have to see the slot in the agenda. Een klim op vijftig kilometer van de streep verleidde Pello Bilbao ertoe om leider Giovanni Aleotti onder druk te zetten, maar zonder resultaat.

Wie het ook voelde kriebelen was Ben Healy. From the first camp you can see the pijlen af ​​en kreeg een groepje met ook nog Alexander Kristoff mee. Op de laatste klim van de dag, de steile Trška Gora op zo’n 10 kilometer van de streep, viel hij opnieuw aan. Enkel Martin Marcellusi kon aanhaken.

Ook in the peloton is not in any style. Kleppers als Jhonatan Narvaez, Bilbao en Aleotti maakten de sprong naar voren, maar daar werd er niet goed rondgedraaid. De bedrijvige Healy knalde dan maar en zijn eentje weg.

From Ier begon aan een solo van drie kilometer en zijn typische knikkende stijl sloeg hij al snel een mooi gat. In the peloton probed Uno-X nog de furniture te redden voor Kristoff, maar zij kwamen te laat.

Healy hield knap stand in pakt zo zijn eerste zege van het seizoen. Buy him sprintte Kristoff nog naar plek twee, Venezolaans kampioen Orluis Aular werd later. Aleotti bolde als elfde binnen en pakt zo de eindzege in Slovenië.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven de uitlezen (-

-

PREV Strike action for more than 9,000 CBSA workers on hold as mediation continues until June 12
NEXT at what time and on which channel to watch the fight?