Stan Van Samang wordt van sokken geblazen

Stan Van Samang wordt van sokken geblazen
Stan Van Samang wordt van sokken geblazen

De artiesten van ‘Liefde voor Muziek’ nemende aflevering de liedjes van Stan Van Samang onder handen. Regi neemt voor zijn cover ‘Regi Academy’-winnaar Arno mee en de hoge noteen die uit zijn keel komen, slaan iedereen met verstomming.

Stan Van Samang (44) deed me aan het allereerste seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Het programma veranderde zijn career en eigenlijk zijn hele leven. However, you cannot choose to play the same music as your latest music or other songs. And you don’t have to do any part of the repertoire on your hands and you have it in your hands.

Hoge ogen gooien

Regi is also already a year old. There are two keyboards that you can use to listen to Pauline and the ‘Regi Academy’-winnaar, named after Arno. Samen brengen ze hun versie van ‘A Simple Life’. Het zijn enkel de vette beats die hoge ogen gooien, maar vooral Arno’s stem! Here you can see how menig zanger en zelfs zangeres van droomt om die ooit te kunnen produceren. Stan wordt van zijn sokken geblazen en ook de andere artiesten kijken met hun mond vol tanden toe.

Stan geniet er alleszins met volle teugen van. ‘Stan had a stadium hit nodig voor zijn shows in big zalen als het Sportpaleis en dat number was “A Simple Life”. Iets wat volledig in mijn kraam past’, verklaart Regi zijn keuze nader. ‘Ja, de “yeah” in dat number veraagt ​​om luidkeels mee geschreeuwd te worden’, vult Stan aan en dat doen de artiesten vanavond dan ook met veel plezier.

‘Liefde voor Muziek’ zie je elke dinsdagavond om 20u40 op VTM en VTM GO.

Readings:

-

-

PREV DEATH NOTICE – MARCEL BÉLANGER
NEXT Sixty firefighters train on a fictitious fire in the Lignon gorges