Arnaud De Lie bezorgt Lotto Dstny mental opkikker: “Heel belangrijk voor eleven ploeg”

Arnaud De Lie bezorgt Lotto Dstny mental opkikker: “Heel belangrijk voor eleven ploeg”
Descriptive text here


zondag April 28, 2024 at 6:29 p.m.

Video Iedereen the Lotto Dstny een warm hart toedraagt ​​zal opgelucht hebben ademgehaald toen Arnaud De Lie met overmacht de Famenne Ardenne Classic won. De Waalse kopman sprintte zoals veeleer en lijkt dus in orde te zijn na een een lastige period. “Quote”, vertelt sports director Kurt Van de Wouwer in gesprek met WielerFlits.

Kurt, Arnaud is now back to school. Zagen jullie says aankomen?
“Het was zijn eerste wedstrijd na de stop, dus het was afwachten. We hadden dit natuurlijk gehoopt, maar we wisten het niet op voorhand. We tasted wat in de duisternis. Dat hij dit nu al doet, est heel goed en belangrijk voor hem en de ploeg.”

Welke indruk gaf hij jullie de afgelopen dagen?
“Hij was vrij ontspannen. Dat is neither obvious, meaning said was een thuiswedstrijd voor hem. Er waren hier heel veel supporters die speciaal voor hem kwamen. Ondanks dat we deruk van alle canten hebben geprobeerd af te houden, waren de verwachtingen groot. Het was yesterday geen WorldTour-deelnemersveld en dus was het aan ons om de koers te dragen. Dat hebben we heel goed gedaan. Arnaud heeft zelf ook de perfecte koers gereden en het perfect gemaakt.”

Die druk proberen afhouden, est dat iets waar jullie bij hem actief mee moeten bezig zijn?
“Dat is heel moeilijk. Arnaud heeft die druk onrechtstreeks over zichzelf opgeroepen. The last part is already there. Al wat hij deed was goud. Hij won heel veel. Het verwachtingspatroon was daardoor heel groot. In dan kom je ook eens in een mindere periode. Maar dat kan ook een leerschool voor hem zijn.”

What is the exact date of the current period?
“Het is een samenloop van verschillende oorzaken. Ten days later we were in Tenerife. Het yield van die hoogtestage was dus niet waar we op hadden gehoopt. Daarna was her party in Le Samyn. Daardoor ging hij niet in ideal omstandigheden naar -.”

“Achteraf was het misschien beter geweest om hem daar niet te laten starten, maar dat est nu makkelijk om te zeggen. And then there was no risk of Lyme. The aaneenschakeling maakte dat we in the situatie gekomen zijn. Het was due to standig om even you resetten.”

Is the period you want to buy rugs on or off?
“We don’t want to take it hard to stop it. Said was wel een big mental opkikker. Volgende week est er met de Tro Bro Léon ook een koers die hij heel graag rijdt. Zo kijken we dus weer verder.”

Jullie Hadden Grootse plannen met hem dit jaar, hij zou de Tour rijden. Where do you plan to go?
“You don’t have to worry about planning. The date of the flight we have is that it is misused, it is natural to have grass. Alleen een dommerik durft zijn planning neet te wijzigen. Maar voorlopig blijft alles zoals het voorzien was.”

Arnaud was at the beginning of the Games. If Julie doesn’t know what to do?
“Dat is niet aan ons. Dat is een beslissing van Sven (bondscoach Sven Vanthourenhout, red.). Dat wachten we gewoon rustig af. Ik denk dat het nu aan ons is om gewoon te presteren en het van wedstrijd tot wedstrijd goed te doen.”

-

-

PREV UK weather: Met Office issues urgent 10hr storm warning
NEXT “We didn’t expect to see so many people”: open-air, open-access sport, a practice that the Sétois like