DayFR Euro

Feral | BAR

Radulović: Nije tačno da ćemo “Crnogorsku plovidbu” gurnuti u stečaj

Izvor: RTCG

Author: Biljana Rovčanin, TVCG

Photo: Skrinšot/TVCG

Ministarstvo pomorstva nije lodluku o uvođenju stečaja u Crnogorskoj plovidbi, kazao je u intervjuu za Dnevnik ministar pomorstva Filip Radulovic.

Afterwards, you can find out which financial components are at your disposal, and this may be due to the fact that you don’t have to analyze the Ekonomskog fakulteta.

Ministar Radulović je kazao da su obje brodarske firme u dosta lošem finansijskom položaju.

-Problem I’m not sure if the isplate rate is before the end of the day, but if it’s not the case, then it’ll be the case.

The price is almost 17 months, but it’s a million dollars.

The total cost of delivery is 34 million euros. Moramo naći načina kako da se izmire te obaveze prema državi.

Na modelu radi trenutno nekoliko profesora Ekonomskog fakulteta, za Crnogorsku i Barsku plovidbu.

After you have analyzed your analysis, you will need to take a closer look at what is happening with your company.

Nešto što moram reći jeste da su bili neki medijski spinovi u prethodnih par nedjelja, čak i prije par dana, da je navodno donijeta odluka od strane Ministarstva pomorstva da ćemo da gurnemo Crnogorsku plovidbu u stečaj.

To apsolutno nije tačno-poručio je ministar.

Očekuje da analiza Ekonomskog fakulteta bude gotova u narednih četiri do šest nedjelja.

The analysis is based on the results of the analysis and analysis, and the analysis is based on the results of this analysis. duzmu.

Što se tiče Luke Bar, Radulović napominje da su formirali komisiju sa predstavnicima Ministarstva finansija i da rade na nekoliko opcija kako se može pomoći.

-Nakon završimo tu analizu, mi ćemo da contaktiramo Luku Bar AD i da kažemo šta su nam planovi i šta ćemo da uradimo, ali radimo predano na tome da nađemo neki način kako možemo da pomognemo toj firmi.

Svakako, uporedo, radimo na poboljšanju stanja uopšteno u toj firmi.

You can also choose to project the WBIF (Western Balkans Investment Framework), which is based on the development of the Luci Bar.

Očekujemo i nadamo se pozitivnom odgovoru unarednih nekoliko mjeseci-kazao je Radulović.

Ministar je kazao da ce država preduzeti mjere, kako bi spriječila nesreće i incidente kojima smo svjedočili ove sezone u pomorskom saobraćaju.

-Radimo na usposavljanju radarskog sistema, takozvanog ICE Sistema, ili American Recognition System, koji će u realnom vremenu pratiti brzinu određenih plovila u našim teritorijalnim vodama i mislimo da ćemo da ćemo da ćemo smanjiti mnogo, mnogo ovih ovih problema koje smo vidjeli uvoj sezoni-kazao je Radulović .

Please do not inspect the control panel again.

-Trenutno nema dovoljno inspektora, imamo jednog inspektora sigurnosti plovidbe.

To do so, this is the last time you have a new system, you will need to check your PSC inspector, you will have to contact Port State Control- napominje ministar.

Očekuje da radarski sistem i sistematizacije budu spremni do narednog ljeta.

-Sistematizaciju sad radimo, to treba da bude završeno narednih nekoliko mjeseci i onda slijedi popunjavanje tih radnih mjesta, ai sistem će biti uspostavljen do kraja ove godine, što znači da ćemo apsolutno dočekati sljedeću sezonu mnogo drugačije nego kako smo dočekali ovu-poručio je Radulović .

-

Related News :