Portugal must take care of it, on the other hand held dot het in injurytijd

De eerste speeldag in de groepsfase op het EK est purchase de rug. Portugal en Tsjechië wilden in stijl afsluiten. De Portugezen dominateerden de hele wedstrijd, maar hadden het heel moeilijk tegen de Tsjechen.

Roberto Martinez pakte in de kwalificaties 30 op 30 met Portugal tegen onder meer Slovakije en wilde dus ook op dit EK doorgaan op dat elan. In addition, the coach will ask you to do something absolutely right.

Cristiano Ronaldo had the chance to see what happened to you. De Tsjechen hielden de boel goe gesloten en dat leverde daardoor een eerste helft op zonder doelpunten – een unicum dit EK tot duvser.

Portugal moet tot het gaatje gaan

Ronaldo had wel twee goede kansen gehad, maar de Tsjechische doelman was bij de pinken. Het was an overkant heel magertjes wat de Tsjechen betreft. And then it was there that we were there, and it was there in the first moment that we had chosen it.

Op het uur was het raak aan de overkant: Provod vlamde keihard tegen de touwen, een prima schot in het zijnetje. In the most part of the Portugese we have reached the moment when we meet them in the best possible way.© photonews

Het you echter we gaan lukken. Eerst was er de gelijkmaker van de Portugezen, met heel wat meeval. Nuno Mendes kopte, Stanek redde knap maar duwde de bal daarbij op Hranac: een erg ongelukkig owngoal.

De Portugezen drukten door. De winning goal van Diogo werd nog afgekeurd omwille van buitenspel van Cristiano Ronaldo, maar in de woundetijd was het Francisco Conceicao die zijn land het delirium inschoot na een knappe voorbereiding van Neto. Een zucht van opluchting bij de Portugezen.

-

-

NEXT Drinking water: how the Grand Paris Sud Est Avenir intercommunality has reduced prices