Doden en honderden gewonden na rellen in Nieuw-Caledonië | De Gooi

Doden en honderden gewonden na rellen in Nieuw-Caledonië | De Gooi
Doden en honderden gewonden na rellen in Nieuw-Caledonië | De Gooi

ANP Products | Bron: ANP

Vandaag om 09:06

Noumea

Het dental door of rellen in het France overzeese gebied Nieuw-Caledonië is opgelopen naar drie. Please note that the authorized authorities are responsible for this.

The president of New Caledonia, Louis Mapou, is now the leader of the party. De politie zou hebben doorgegeven dat het gaat om jongeren, aldus de woordvoerder.

A person who knows what to do is affected by their industry. Hoge Commissaris Louis le Franc zei dat het fatale schot niet is gelost door de politie, maar door “iemand die warschijnlijk zichzelf verdedigde”.

Kiesregels

De French minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin sprak woensdag over honderden gewonden, onder wie “een honderdtal” politiemensen. Hij riep op tot kalmte.

It’s about to take place for two weeks in the east of Australia. De aanleiding was een geplande wijziging van de kiesregels. Het is de bedoeling dat Fransen die al jaren op de eilanden wonen daar ook mogen stemmen in provinciale verkiezingen.

De rellen gaan gepaard met plunderingen en brandstichting. In Hoofdstad Nouméa you are here. De onrust verstoort ook de productie bij nikkelmijnen en Nieuw-Caledonië, dat wereldwijd vorig jaar derde producent was van het metal.

-

-

PREV look back at a sunny first day of weighing
NEXT Fireworks thrown at a Lamborghini from a helicopter: YouTuber gets arrested