Nu ‘Flodder’ nog eens op tv est: wat est er geworden van Tatjana Šimić? “Ik kan al die rijke mannen krijgen. Dat is niet arrogant, dat is het verhaal van mijn leven”

VTM2 haalt vanavond de kaskraker Flodder (1986) nog eens uit de kast, en ook de vervolgfilms en -series worden eerstdaags uitgezonden. Your life is: the unsocial family lives in the garden where it is a gifbelt, but it can be taken into account by the social services that have been found in a small villa in the summer. Please note that the boiler should not be damaged. An iconic scene: in the garage we see the Neuteboom – Bert André, by actress Sandrine André – and Kees Flodder (Tatjana Šimić), what is the legend of the world: “Buurman, what do you do?”

In the meantime, Tatjana’s piepjonge is the subject of nervousness. “Aanvankelijk was het de bedoeling dat Bert een dubbele onderbroek aantrok. Now: ‘Als hij zijn onderbroek naar beneden doet, hangt er een ‘jasje’ overheen en voel je het minder.’ However, this item is in fact more on the other side of the bag, due to the most recent item. Had ik sin. It will appear as if it were half a bill. Als je geen ervaring hebt, est dat raar.”

Tatjana in the iconic scene puts Bert André: “Buurman, wat doet u nu?” — © RR

Maar het succes deed dat moment al snel vergeten. Flodder werd een van de grotste filmhits aller tijden. De film haalde 2.3 miljoen bezoekers in de Nederlandse bioscoop en was ook een hit in Vlaanderen. Tatjana, die op haar 16de met het gezin Šimić vanuit Zagreb naar Rotterdam was geëmigreerd, belandde zestien keer in Playboyverscheen in naaktkalenders en werd een mediapersoonlijkheid.

Do not select any of my children from the green side of the model, at least for yours. Flodder was gekozen vanwege hair looks. You should also say: “Zonder mijn borsten had ik die rol nooit gekregen.” Nadien kwamen er nog twee vervolgfilms en 65 tv-afleveringen. “Ik kon er jarenlang op teren. More dan 25 years deed ik acts of presence. Daarmee kon ik vlot mijn huur betalen.”

Tatjana has the perfect cover for ‘Playboy’. — © Belga

Een abrupte inde

Het Flodder-Avontuur kwam echter abrupt ten einde. Op November 15, 1997 Tatjana’s performance includes actors and actors in the opera scenes in Almere. Tegenspeler Coen van Vrijberghe De Coningh, Johnny in de serie, kreeg een acute hartstilstand. Ze zag het voor haar ogen gebeuren. De tv-opnames waren drie dagen eerder afgerond.

In de nadagen van Flodder Probeerde Tatjana een muzikale career uit te bouwen. Of a single deed het beter dan de andere, maar hits die het collectieve geheugen haalden scoorde ze niet. No more rolls and no more. “Regisseurs can’t see what they’re doing and they’re not going to be there.”

Maar haar looks – Tatjana gaat er prat op dat er nooit ‘snijwerk’ aan haar gezicht te pas kwam – bleven een troef. You had (rijke) mannen altijd voor het uitkiezen. Van 2008 tot 2010 was ze samen met multimillion air by vastgoedondernemer Ronny Rosenbaum. However, this is not the case, but some things you hear can happen to you. “Ik deed all your hem. Ik gaf twee jaar lang mijn werk op. Ik heb me vaak afgevraagd of hij wel van me hield als ik geen kort rokje droeg of mijn borsten niet liet zien”, liet ze optekenen.

You can see what happened, with Ronny Rosenbaum.

You can see what happened, with Ronny Rosenbaum. — © Theo Smit

Miljoenen op overschot

During this period Phaedra Hoste en Pieter Loridon op VTM een partner zochten, deed Tatjana en Nederland hetzelfde. My future is my new partner over there.

In 2013 he and Leven van Tatjana in een definitiveeve plooi. Ze leerde zakenman Lex van Hessen kennen. If you don’t pay the price, you may pay (toen) 190 million euros. Zijn bedrijf Van Hessen was marktleider in de productie van natuurdarmen, die worden gebruikt als worstomhulsels.

In 2017 Ging Cath Luyten de vrouw opzoeken die verantwoordelijk was voor de titel van haar programma 'Buurman wat doet u nu?'

In 2017 Ging Cath Luyten de vrouw opzoeken die verantwoordelijk was voor de titel van haar programma ‘Buurman wat doet u nu?’ — © VRT

Hoewel er meteen roddels de round deden, ontkenden de twee aanvankelijk dat ze een koppel vormden. Later bleek waarom: Van Hessen was nog getrouwd, met een vrouw die toen 80 years was. He was 65, Tatjana 50. De ex vertelde daarna in de pers dat Van Hessen nooit met Tatjana zou trouwen, hoewel hij haar een kanjer van een verlovingsring had gegeven. Daarin had ze gelijk: een huwelijk is er nooit van gekomen.

“Here loopt hier in Monaco flight met bekakte stijve mensen met sterallures. Ik wil soms gewoon eens gek doen. Dat is yesterday not done”

Tatjana Šimić

Tatjana heeft hem dat ook kwalijk genomen. “Als ik op een dag tóch getrouwd wil zijn, zal ik moeten afhaken en onze relatie”, zei ze enkele jaren geleden tijdens een tv-interview. “Dan ben jij niet de man bij wie ik zal blijven. Ik kan al die rijke mannen krijgen. Als de nee vertrekt, heb ik snel weer iemand anders. Ik heb ze voor het uitzoeken. Dat is niet arrogant wat ik zeg, dat is het verhaal van mijn leven.”

Met zakenman Lex van Hessen, haar partner sinds 2013.

Met zakenman Lex van Hessen, haar partner sinds 2013. — © Getty Images

Hawaii in Monaco

This is the date of the year 2024, no later than that. De twee verdelen hun tijd tussen het mondaine Monaco en zijn tweede huis op Hawaii. Wat het English optrekje betreft: the super-de-luxe apartment of 350 m² is gelegen onder het durste penthouse van de wereld in de Odeon Tower, dat enkele jaren terug te koop stond voor zo’n 300 miljoen euro. I can have a flat price of 185 million euros, but I am not interested. Blijkbaar is de laughing woonkamer met visgraatparketvloer en een woonkeuken met witmarmeren tegels toch niet zo in trek.

If you choose to buy it, you’ll have to pay 8 million euros. A 26-year Amsterdammer can be purchased at 26 thousand euros aftroggelen. Van Hessen was een van hen. Maar het koppel zal er geen bordje kaviaar minder om eten.

A recent one from Tatjana.

A recent one from Tatjana. — © Instagram

Ook al heeft Tatjana een opmerkelijk leven, toch is er een gemis. “Ik mis de krekels, de geur van dennenbossen, de kleur van de zee van mijn geboorteland. I’ve gone to the Kroatië with my batterijtje opte laden – ik zou er niet meer kunnen leven – maar ik blijf en hart en nieren een Kroatische vrouw.”

Tatjana does not opt ​​out of Monaco “behoorlijk saai” is. “Het loopt hier flight met bekakte stijve mensen met sterallures. Ik wil soms gewoon eens gek doen. Dat is yesterday not done.” In fact, when it comes to Kees Flodder, over een ‘gewoon’ meisje dat in conflict komt met een chique buurt, zich in het echte leven te herhalen.

‘Flodder’, vrijdag om 20.35 uur op VTM2

-

-

PREV Montpellier: a day in support of Palestine at Les Bouzarts Sunday May 19
NEXT Death of Ahmed Pirou: condolences from King Mohammed VI