UPDATE. Ooggetuige over sleutelbeenbreuk Kim Huybrechts: “Hij struikelde, en kreeg daarna enkele trappen”

Dartsspeler Kim Huybrechts (38) zal minstens vier weken niet kunnen spelen, nadat hij als voetbalsupporter de bekerfinale bijwoonde en zijn sleutelbeen brak. Huybrechts zegt dat hij vanuit het niets werd aangevallen, maar een ooggetuige heeft een etere versie.

Vincent Van Genechten, Cedric Lagast as Amaury Michaux

Vandaag om 14:00

Kim Huybrechts, of huidige Belgian number twee in his darts, ging donderdag supporteren en Antwerp, tijdens het bekerduel op de Heizel in Brussel. Huybrechts is a fervent supporter of Antwerp, in the final against Union. All rights holders have the same rights and supporters have to do with the bus in Parking C terugwandelde, liep het fout.

Geen kennis

From wandeling to Parking C, zo’n anderhalve kilometer ver, liep door het Verregatpark. Huybrechts vertelde naderhand op social media dat Antwerp-supporters op dat moment daar geprovoceerd werden door een group allochtone jongeren. Toen Huybrechts doorstapte om de bus te bereiken, zou hij vanuit het niets langs achter aangevallen zijn.

Huybrechts herhaalde dat vrijdagochtend ook vanop zijn ziekenhuisbed tegenover een tv-ploeg: “Op het moment dat ik daar langs ga, krijg ik een duw. Ik wil mij omdraaien, at op dat moment word ik met een motorhelm tegen mijn gezicht geslagen. (…) Ik word onderuit getackeld. Opeens begonnen ze op mijn hoofd te stampen”. There are two words that lie in two places on the other side, in the most correct geopereerd worden.

De Brusselse politie had vrijdag geen kennis van het incident. Volgens het Brussels park loopt er geen onderzoek, aangezien nemand klacht neerlegde. Huybrechts verklaarde vrijdag bij Radio 2 dat hij nog niet weet de hij klacht zal indiens: “Ik weet niet de dat zin heeft”.

And the Antwerp-supporter was affected by the incident, which was said by Huybrechts: “A group of supporters in a group of 10 to 20 Brussels players, they were surprised to see what happened. From meesten leken me minderjarig. Plots gebeurde iets, waardoor iedereen uit elkaar stoof. Het waren de supporters die de jongeren achterna zaten.”

Iemand zou geroepen hebben, dat er met een helm was geslagen. “Huybrechts was born in the hands of those who bought their hands. Daarbij is hij gevallen. Het leek alsof hij over zijn eigen voeten struikelde. Toen hij probeerde recht te krabbelen, hebben twee of drie van die gasten hem nog een paar laffe stampen gegeven.”

Kim Huybrechts hoopt binnen vier weken voldoende hersteld te zijn, voor de valificaties van de Euro Tour in Antwerpen.

© PDC

-

-

PREV Dead robot spotted by NASA spacecraft on Mars surface
NEXT Iran: President Ebrahim Raïssi untraceable after helicopter “accident”