Joost Klein puts ‘Europapa’ in the final Eurovisie Songfestival | De Gooi

ANP/Redactie

Gisteren om 23:15

Malmo

Joost Klein is before the final of the Eurovisie Songfestival. De zanger heeft donderdagavond met het nummer Europapa from top tien van de tweede final halve bereikt.

Klein gaf vrijwel een vlekkeloze uitvoering van zijn zijnzending Europapa. Net als bij de repetities sloeg zijn nummer enorm aan bij het pubk en de zaal.

De zanger leunde qua zang weer erg op de chtergrondtape, maar het dak ging er desondanks af in Malmö. De zanger gaf al zijn energie en kreeg die ruimschoots terug van de anwezigen. De teksten werden luidkeels meegezongen en het leverde hem een ​​groot applaus op in de zaal.

In the outside world, you’ll have emotional feelings when you’re overpowered, but you’re afraid.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven de uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Klik hier om uw voorkeuren aan passen

Ook in het persentrum werd er enthousiast gereageerd op Kleins optreden. Bij de fanmedia werd volop gedanst tijdens de break waarin gehakt wordt.

Ook Israel heeft zich, ondanks de ophef over deelname, geplaatst voor de finale. And then there are some places where you will find the final destination: Griekenland, Estland, Georgië and Armenië. The final halve will take place in Kroatië, Oekraïne, Ierland, Servië, Portugal, Slovenië, Litouwen, Finland, Cyprus en Luxemburg door.

De finale is zaterdag. Gastland Zweden en de zogenoem de Big Five (Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk) waren al verzekerd van een final plaats.

-

-

PREV What would happen if you fell into a black hole? NASA’s Fascinating New Simulation (VIDEO)
NEXT Dollar Store James Bond Has Met His Worst Enemy: COTD