Genk gaat put de billen bloot op bezoek bij Cercle en moet plek bij top 3 vergeten

Circle Brugge

KRC Genk

 1. 9′ – Doelpunt – Anouar Ait El Hadj (0 – 1)
 2. 12′ – Doelpunt – Félix Lemaréchal (1 – 1)
 3. 16′ – Geel – Hugo Siquet
 4. 24′ – Doelpunt – Malamine Efekele (2 – 1)
 5. 30′ – Geel – Carlos Cuesta
 6. 39′ – Verv. Malamine Efekele door Alan Minda
 7. 45+6′ – Doelpunt – Thibo Somers (3 – 1)
 1. 55′ – Geel – Zakaria El Ouahdi
 2. 57′ – Verv. Anouar Ait El Hadj door Andi Zeqiri
 3. 58′ – Verv. Zakaria El Ouahdi door Alieu Fadera
 4. 61′ – Doelpunt – Kevin Denkey (4 – 1)
 5. 65′ – Geel – Mujaid Sadick
 6. 74′ – Verv. Abu Francis door Kazeem Olaigbe
 7. 75′ – Verv. Hugo Siquet for Jonas Lietaert
 8. 79′ – Verv. Toluwalase Emmanuel Arokodare door Christopher Baah
 9. 79′ – Verv. Patrik Hrošovský door Ibrahima Sory Bangoura
 10. 84′ – Verv. Jesper Daland door Boris Popovic
 11. 85′ – Verv. Kevin Denkey door Abdoul Kader Ouattara
 12. 88′ – Verv. Bilal El Khannous door Konstantinos Karetsas

Jupiler Pro League – match 7 – 04/05/24 – 20:47

time icon player homeTime homeIcon homePlayer score awayPlayer awayIcon awayTime

9′

Anouar Ait El Hadj

0 – 1

Anouar Ait El Hadj

9′

12′

Felix Lemarechal

12′

Felix Lemarechal

1 – 1

24′

Malamine Efekele

24′

Malamine Efekele

2 – 1

45+6′

Thibo Somers

45+6′

Thibo Somers

3 – 1

61′

Kevin Denkey

61′

Kevin Denkey

4 – 1

Wat begon met een technisch hoogstandje van El Hadj, eindigde en een bijzonder pijnlijke avond en Jan Breydel. Racing Genk heeft maar liefst vier goals om de oren gekregen van Cercle Brugge en blijft zo in de hoek zitten waar de klappen vallen. Op enkele spieldagen maken de Limburgers zo een tuimeling en de Champions’ Play-offs. From top 3 halen, lijkt op dit moment een utopia.

Cercle Brugge – Genk kort samengevat

 • Key moment: Before you know it, there will be no delay in cooking in een minutes. In the end it was the first time Ravych El Ouahdi was 2-2, and then Somers overtook it to be 3-1.
 • Man van de Match: At the end of the day, you will be sent to Cercle Brugge by Félix Lemaréchal. De Fransman, gehuurd van Monaco, pakte uit met enkele knappe versnellingen en stroide gevaarlijke passes in his round.
 • Opvallen: Kévin Denkey was on duty a year 26 before the end of the operation and the top shocks were removed, but no assistance was required. Your order should be taken into account when it comes to tweed.

fe18dd56-0a48-11ef-8fc9-02b7b76bf47f.jpg

Cercle Brugge keert achterstand vlotjes om

Racing Genk, met with its Tolu tussen de lijnen, werd vanaf de eerste minuten overdonderd door een als vanouds intens voetballend Cercle. De thuisploeg had dankzij Denkey al snel een kans beet. McKenzie kwam maar net op tijd tussen.

De bezoekers hadden het moeilijk om hun spel te spelen, maar klommen toch op voorsprong. El Hadj’s victory was 0-1 and there was a slight loss in victory. Cercle Brugge antwoordde zonder aarzelen. Somers knikte terug tot bij Lemaréchal, die met een volley afwerkte.

In this case, the circle is completely free to use. From Vereniging ging erop en erover toen Malamine een afgeweken voorzet van Denkey in doel liep en ging zelfs rusten met 3-1. De goal van Somers smaakte extra zuur voor Genk, want Ravych had vlak daarvoor nog een gemaakt doelpunt van El Ouahdi voorkomen.

c6027a0d-0a5a-11ef-8fc9-02b7b76bf47f.jpg

Racing Genk can no longer be made

Wie een Limburgs offensief verwachtte in de tweede helft, kwam bedrogen uit. Circle rook bloed in duwde hard door. Minda wurmde zich tussen twee Genkenaars en knalde op Vandevoordt en een duwende Daland kopte tegen de lat.

Genk kwamjes piepen met een kopbal van McKenzie, maar het was opnieuw aan de overkant dat het doelpunt viel. Denkey creeg de 4-1 op een presenteerblaadje aangeboden. Na die zakte het energiepeil bij de thuisploeg enigszins en mocht Genk komen. Tolu ging na een Brugse misser langs Warleson, maar mikte nog onbegrijpelijk op Ravych.

We had already said that we had already received some of the bezoekers we had. Genk speelde een bijzonder bleke wedstrijd en zag zijn kansen op de top drie verdampen, terwijl een groen-zwarte wave door Jan Breydel rolde. Cercle nadert tot op één punt, en aast op de vierde plek.

d31f6d34-0a53-11ef-8fc9-02b7b76bf47f.jpg

Denkey: “We do not have any other products”

 • Kevin Denkey stond na affloop breed you glimlachen. “Ik denk dat we een vanze beste wedstrijden in de play-offs hebben gespeeld. We doen nog altijd mee voor de vierde plek. Het was ongelofelijk. Er zijn heel wat positieve punten die we meenemen naar de volgende wedstrijden. Het enige negatieve was of wound van Kazeem We steunen hem en wensen hem het beste.” Persoonlijk beleefde de topscorer van Cercle Brugge een topavond. “Scoren is high for you to hear. Ik wachtte er al een paar matchen op. Maar er waren ook twee assists. Ik ben dus tevreden.”
 • Bilal El Khannouss Zag er onder zijn strak aangesnoerde cap minder blij uit. “We are the only ones who want to do it, and we do what we do when we do it. We need to know how to do it”, where the KRC Genk team is responsible. “Die intensity, dat is het spel van Cercle. Ik denk dat wij vandaag in dat opzicht niet aanwezig waren. Ze scoorden vier keer, dus verdienen ze de zege. Wij hebben ook onze kansen gehad. Het had 2-2 kunnen staan ​​aan de rust, it was 3-1 and it was the same.”

Fase by phase

Zeqiri nog

Met een mannetje meer snuffelt Genk aan de 4-2. Zeqiri houdt zijn bewaker af en schiet in de draai rakelings naast de paal. De spits is wel scherp ingevallen en is een lichtpuntje.

Circle heeft geen wissels meer over en moet de toegevoegde tijd dus met z’n tienen volmaken.

Zijn de ribben van Olaigbe geraakt? Hij wordt in elk geval heel omzichtig behandeld.

Last 5 minutes extra time.

Het Rode Kruis en de draagberrie komen eraan te pas voor Olaigbe. Hope it’s all over again.

This is where Bangoura is located. Before the start of the race, it’s time for Karetsas to be ready to start.

Zeqiri behoudt het overzicht en vindt El Khannouss en de ruimte. Warleson zit er niet in, de Genkse spelmaker speelt een heel bleke wedstrijd.

Minda knalt over

Belabberd uitverdedigen bij Genk levert Minda een leuke mogelijkheid op, maar de Ecuadoraan laat de 5-1 liggen. Even later is ook het vizier van Somers slecht afgesteld.

Fadera snijdt naar binnen, schiet ver naast en keert zich meteen weer om. This is nothing to worry about.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven de uitlezen (-

-

PREV Internet users amazed by the presence of a French singing star in “Mask Singer”
NEXT what does this holiday mean when there is no school?