Serhat Akın’ın sağlık durumu nasıl? Serhat Akın kimdir, kaç yaşında? İşte, eski milli futbolcunun sağlık durumu- Son Dakika Spor Haberleri

Serhat Akın’ın sağlık durumu nasıl? Serhat Akın kimdir, kaç yaşında? İşte, eski milli futbolcunun sağlık durumu- Son Dakika Spor Haberleri
Serhat Akın’ın sağlık durumu nasıl? Serhat Akın kimdir, kaç yaşında? İşte, eski milli futbolcunun sağlık durumu- Son Dakika Spor Haberleri

Uzun sure Fenerbahçe formsı giyen Serhat Akın saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından duyurdu. This means that “Program will be used to select Fenerbahçe” if it takes place. ç yaşta futbola başlayan Akın, Karlsruhe U19 takımında gösterdiği başarılı performansın ardından ikinci takıma yükseldi 2000-21 sezonunda Fenerbahçe. ‘ye transfer olan oyuncu Süper Lig kariyerinde toplamda 147 maçta süre alırken 42 gol ve 24 asistlik katkı verdi. k durumu nasıl?

SERHAT AKIN’IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Program çıkışı saldırıya uğradığını açıklayan Serhat Akın’ın sağlık durumunun iyi olduğu biliniyor. Program çıkışı kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan eski futbolcu hastaneye götürüldü.

Eski milli futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.

SERHAT AKIN KİMDİR, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Serhat Akın, 10 yaşında 1991 yılında Almanya’da Karlsruher takımının alt yapısına girerek futbola başladı. 2000 yılına kadar burada futbol oynayan Serhat, 2000 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu ve Türkiye Milli takımına yükseldi. Fenerbahçe takes part in the transfer of RSC Anderlecht. 2006-2007 futbol sezonunda Almanya’nın FC Köln takımına kiralık olarak transfer edildi, bir sonraki sezon yine RC Anderlecht takımına geri dönüş yaptı.

15 Ağustos 2008 tarihinde ise Süper Lig’e yeni dahil olmuş olan Kocaelispor ile anlaşma sağladı. 1 yıllık sözleşme imzalandı. Ligin 15. Haftasına gelindiğinde ise Kocaelispor’dan parasını alamadığı için ve beklediği ilgiyi tam olarak göremediği için yapılan sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh etti. You will be able to take advantage of the 1.5 yıllık it takes to get started.

2011-2012 sezonu için de Yusuf Şimşek’in futbolcu antrenör olarak görev yapmış olduğu Turgutluspor ile anlaşma sağladı. 2012-2013 sezonu yaz döneminde Yusuf Şimşek’in Teknik direktörlük yaptığı Denizlispor ile anlaşma sağladı. 2013-2014 season was played in Almanya 3. Lig ekiplerindenden bir tanesi olan BAK 07’ye transfer işlemi gerçekleştirildi.

Milli Takımda of the form giyen Serhat Akın, Erzincanlı olmasından dlayı genel olarak Milli Takım’da 24 numaralı formayı giymiştir. 2002 yılından itibaren Türkiye A Milli Takımı formsı ile sahaya çıkan Serhat, toplamda 21 maça çıkmış ve 4 gol atmıştır.

-

-

PREV “The adventure of childbirth undermines consumerist logic”
NEXT Hurricane Helene makes landfall in Florida as devastating Category 4 storm